TI-AI UITAT DATELE?

Randari si Graphic Design – serviciile ALL SEASONS DESIGN

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

In orice proces de creatie, un rol important il joaca reprezentarea cat mai apropiata de realitate a produsului finit inainte de realizarea sa.

Randarile de arhitectura sau produs (vizualizarile 3D) sunt procedeele grafice de reprezentare a unei constructii sau a unui obiect. Astfel de reprezentari fotorealiste, elaborate inca din stadiul de concept, ofera cea mai buna intelegere a viitoarei investitii. Ele prezinta variantele posibile de realizare si amenajare a unei constructii si ajuta beneficiarul sa inteleaga in profunzime viitoarea sa investitie, inainte sa se fi implicat major din punct de vedere financiar in executie.

O alta metoda de prezentare a unei investitii sunt animatiile, elementele forte ale unei campanii de promovare. Animatiile pot contine materiale filmate, de exemplu a cadrului existent in care se inscrie obiectul de arhitectura, sau pot fi in intregime modelate.

Toate aceste servicii sunt oferite de ALL SEASONS DESIGN.

Deasemenea, dat fiind ca se vrea a fi un furnizor de servicii de design la orice nivel, echipa ALL SEASONS DESIGN se preocupa si de crearea de branduri ce au la baza logo-uri, slogane, caractere, stil, culori, toate in armonie unele cu altele si cu putere de transmitere de mesaje.

 

Fie ca este vorba de un obiect sau de o constructie, reprezentarile statice sau animate fac ca produsul sa fie mai usor inteles, mai eficient promovat si vandut.

ALL SEASONS DESIGN OFERA

Randari de arhitectura

Si in cazul arhitecturii, randarile (vizualizarile 3D) sunt metoda optima de prezentare realista a spatiilor interioare si a exteriorului unei cladiri.

Realismul si gradul de detaliere al unor astfel de randari de arhitectura merg pana la confundarea lor cu o fotografie, asadar efectul obtinut este cat se poate de puternic si autentic.

Randari de produs

Construirea de imagini fotorealiste ale produselor aflate in stadiul de proiect sau prototip.

Design de produs

O alta ramura a designului este crearea de obiecte functionale sau de decor ale vietii de zi cu zi. Ele trebuie gandite pentru a fi estetice, durabile si usor de folosit.

Printr-un design inovator din punct de vedere estetic si totodata functional se poate impulsiona cresterea de vanzari a unui produs sau se poate imbunanati calitatea vietii, de exemplu prin eficientizarea spatiului de lucru al unui birou sau a unei bucatarii. In aceste ultime cazuri, designul de produs poate fi vazut si ca o completare fireasca a unei amenajari.

Animatii

Animatiile sunt o alta metoda moderna de prezentare si promovare a unei investitii. Avantajul lor este volumul mare de informatii prezentat intr-un timp scurt.

O animatie a unei a cladiri, ansamblu de cladiri, produs sau brand ofera o imagine dinamica si completa asupra subiectului, capteaza rapid atentia si aduce un plus de imagine in campaniile de promovare sau in relatiile de afaceri.

Branding

Brandul este sinteza exprimata grafic a unui serviciu sau produs si o carte de vizita cu un puternic impact vizual si emotional.

Un brand inspirat poate crea noi identitati sau poate revitaliza o marca ori nume. Capacitatea sa de a capta atentia si de a transmite mesaje il fac sa fie usor de retinut, starneste curiozitate si in cele din urma dorinta.

Compositing

Compunerea straturilor de material filmat cu materialele generate pe computer, pentru atingerea unui rezultat credibil, fotorealist.

Tracking

Integrarea obiectivelor generate pe computer (cladiri - obiecte) in fotografii si materiale filmate, aeriene sau la nivelul solului.

SUS